Buitenschoolse opvang 2Samen

Onze school heeft voor de buitenschoolse opvang (BSO) een samenwerkingsverband met Kinderopvang 2Samen, locatie 2Piraten.

Uw kind is van harte welkom bij deze BSO, aangrenzend aan onze school.

Dit kindercentrum biedt Peuteropvang voor kinderen van 2,5 – 4 jaar in de ochtenden en BSO voor kinderen van 4-12 jaar in de middagen, in vakanties en op schoolvrije dagen. De BSO is exclusief voor kinderen van de Duinoordschool.

U kunt altijd terecht voor een rondleiding bij 2Piraten door te bellen naar 070-3585363, of simpelweg door even binnen te lopen.

En wilt u meer weten over Kinderopvang 2Samen? Bezoek dan www.2samen.nl of neem contact op met onze afdeling Planning & Advies via 070-3385500 of planning@2samen.nl.

Uitdagende activiteiten
2Samen biedt met het programma ‘KICKS’ een bruisend en uitdagend activiteitenaanbod voor kinderen van de bso en voor scholen. Veelzijdigheid en kwaliteit staan daarbij voorop. De activiteiten hebben het karakter van miniworkshops en worden door vakdocenten bij de bso, op school of in een sporthal, dansschool of buurthuis aangeboden. In vakanties organiseert KICKS sporttoernooien en andere activiteiten voor alle bso-locaties. Lees meer over ons uitgebreide activiteitenaanbod KICKS.