Aanmelden

Is uw kind 3 jaar is geworden op of na 1 oktober 2015, dan kunt u uw kind bij ons aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen dat u van de gemeente heeft ontvangen. Heeft u die niet (meer) in uw bezit, dan kunt u het formulier (zie onderaan) ook uitprinten, invullen en inleveren bij ons op school.

Meer informatie over de aanmeldprocedure kunt u vinden op www.scholenwijzer.denhaag.nl

Open dagen

Om een indruk te krijgen van onze school kunt u langskomen voor een informatiemoment over ons onderwijs op de Duinoordschool. De directeur van de Duinoordschool ontvangt dan alle belangstellende ouders tijdens de informatiemiddagen en staat open voor al uw vragen. U kunt een mail sturen naar: info@duinoordschool.nl met de datum dat u langs wilt komen (met vermelding van de naam van uw kind en de geboortedatum). De informatiemiddagen zijn van 13.00 uur - 14.00 uur en vinden plaats op:

• dinsdag 22 januari 2019
  • dinsdag 12 maart 2019
  • dinsdag 21 mei 2019
  • dinsdag 25 juni 2019

Uitgangspunten van de school: Wij streven naar een school van 8 groepen met 32 leerlingen en dagelijkse klassenverkleining door middel van lessen ICT, gymnastiek en handvaardigheid.

Volgorde van plaatsing (groep 1)

• Kinderen die al een broertje/zusje op school hebben
  • Kinderen uit de wijk, te weten het gebied tussen: Van Stolkpark /Scheveningseweg / Westduinweg/ Eisenhowerlaan/ Kennedylaan
  • Bij meer aanmeldingen dan plaatsen zal er bij de overige aanmeldingen worden geloot